shiiit va varmt.

Jag undrar en sak.. :P Blir man varmare när man är solbränd? :O För jag är solbränd och svettas typ. Det är svenvarmt! Även har jag förnster och dörrar öppna. :O Men det blir inte av levbar temperatur här inne.. Och när man ska gå på toa! Asså guud.. Där är den CEPEvarmt för torktumlarn är på också och den skickar ju ut massa varm luft.! Kan fan inte vara där inne. x) Men nu ställer jag frågan igen.. Blir man varmare när man är solbränd?
 
Hajdo!

tröööötttt!

Jag kom just hem från stranden! (H)  Har hunnit ducha så den kanske inte va så just.. :P Är supertrött. Har blivit solbränd och saltvattendränkt och algbombad! Av emma! ..! Hon svek mig! Hela tiden när vi bada så sa hon att jag inte skulle kasta alger och tång på henne.. Och i slutet så typ stoppa hon in det i munnen och skrubba det i hela ansiktet! :/ Det känns fan skavit nu. x) Men jag gav igen och stoppa ner i hennes brallor. ;D
Vi tog fan inga bilder så ni kan inte få se några! :/ Bara en vacker bild av min umderbara solbränna. ^^

image31

NÄSTAN päväg.

Nu är jag hos emma, hon packar och jag bloggar.. Hon är SEG! Fyfan nu står hon och babblar i telefon också! Suck.!

bada. :)

Hur många ska åka till stranden och bada idag!? JAG!!!!!! Idag ska jag åka och bada med min kompis emma. (Y) Hoppas det är varmt i vattnet annars får man sola. (I)

Nu kollar jag färdigt på min film som jag inte orka kollla klart på igår.. :D Den är ännu bättre idag. Saker blir bara bättre om åren. ;D

image30

talang.

Orka att hon zara vann! :( Fans hon va söt. Men trollkarlerneller jonglören skulle vinna. Dom är Mycket bättre.. Ofta hon kan skapa kariär av pengarna hennes föräldrar kommer bara sätta in dom på ett konto som hon får när hon är typ 50 år! JÄVLA FÖRÄLDRAR!

Nu ska jag se på min  film. :) <3
 KÖSSAR <3

Ullared. (Y)

Idag har jag vart i ullared och shoppat saker. Typ inga kläder, bara en stjorta och leggins. Hur mycket kostar ett par leggins i en vanlig äffär för jag tyckte inte dom var så billiga på ullared. Dom kostade 80 spänn. Fast det var tjocka och med spets där nere. Men hur mycket brukar dom kosta??
Jag köpte också den bästa filmen i hela världen! Hur man blir av med en kille på 10 dagar. :D
Men detta är resten av inkörpslistan:

  • hårspray
  • förkläde
  • necesär
  • naglack
  • naglacksborttagningsmedel
  • handcreme
  • ansiktsmaskar
  • Nagelförstärkningsmedel
  • överlack
  • hårklippningsaxar
  • hårspännen
  • puderborste
  • nagelfil.
  • film

Jao, det var det. :)  

Sånt här fint förkläde köpte jag också till min pappa. :D

image29



SKYNDA!

DEN HAR BÖRJAT SÅ SÄTT PÅ TEVEN ÄR FAN LÄSKIT NU BEHÖVER ERT STÖD! x)

Bra film klockan 9.

Idag, snart kommer  det en as bra film på kanal 6  klockan 9. Den är as bra. Den handlar om en fanatisk terroist som gömmer en bomb ombord på en buss i L.A. Den är AS bra se den asså. Jag ska fan köpa den fast den kostar fan 249 kronor på CDON.com men det gör inget för den är såå BRA! :D


Naglarna.

Skulle fixa naglarna. När jag tog av naglacket som jag hade innan så hade naglarna börjat skiva sig, det gör dom fan hela tiden nu. :/ Vet inte vad jag ska göra för jag måste ju fan fila ner dom hela tiden. Någon som har något bra tips för skivade naglar.? :)

halsband. :)

Asså kolla det häftiga halsbandet! Det är tufft.

image28

^^

Suck.. mattemattemattematte.

Usch! Vi har matteprov på fredag på typ 4 kapitel och jag kan inget! Det är fan tyket att ha på så många kapitel för jag kommer inte ihåg någonting. :/ TA BORT MATTE!

Nu ska vi baka sockerkaka.

Klockan är 22.46 precis när jag skrev denna mening och emma och jag försöker hållas oss uppe. Vi är as pigga och skall baka sockerkaka så vi får sockerkickar. Vi laddar ner BORAT och ser på. DEN ÄR BÄST!


GOODNIGHT! not.

image25 + image26 = SOCKERKAKA

DYGNA! ^^

shääänare, idag ska jag sova över hos emma.. Fast inte sova för vi ska dygna. ^^ För dom som inte vet vad det är så är det när man är uppe i ett helt dygn. :) Det är coolast med skola dagen efter.. SOMNA PÅ TYSKAPROVET IMORGON! x) Vi har fan typ 15 filmer som vi ska kolla på. hahahahahaha.. Någon som vill vara med?? :D FÖR DET FÅR NI INTE!! Vi har faktist TVÅ inbjudna gäster.. Dom får komma om de vill men verkade inte så inteserade. :/

image24

Sova..
NOT!

Mors dag. <3

Idag är det mors dag och jag gick upp skit idit och skulle göra frukost till mamma. :) Också skulle jag cykla runt finnsjön men orkade inte sen. :P Men frukosten blev superfin.
image23

bara för jag gjorde den finaste frukosten på hela denna mors dag. :)

love ya mummy. :) <3

gossipgirl. <3

YEES! gossip girl har börjat igen! :D Det är den bästa tv-serien som finns, och jag vet! För jag älskar tv-serier. Thats my life. (H)(H) KOllade på gossip girl marathon i söndags. Det va bäst! HEELA DAGEN! hela familjen blev inte så glada när jag satt i soffan hela dagen. Men nu är det en ny säsong. :) Och jag kollar på det första avsnittet just nu. Vet ni vad som har hänt? :O Nähe.. Det kanske ni skulle vetat om ni skulle ha kollat på gossipgirl.

So untill next time we hear..
you know you love me xoxo

image19




TISDAGAR 20.00 KANAL 5 , don´t forget


helveeete!

Jag satt och kollade på gilmore girls.. ^^ och så vibrerade min mobil och jag tänkte "hmm".. det är nog emma som sms:ar om något roligt så jag tog upp mobilen.. vet ni vad det stog!?!?! TANDLÄKARN! :O Som tur va så hade jag satt mobilen på att den skulle ringa 15 minuter innan så jag inte skulle komma försent. MEN jag är uppe hos mamma i säteriet nu. fan.. MEN ^^ som tur va så hade jag cyklat upp min syrras cykel hit i fredags så jag kunde cykla ner. När jag kom ner så va dom fan 10 minuter sena!!!! Så jag behövde inte ha stressat... SUCK!

tACK FÖR ATT NI TOG ER TID! <3 kössar

nanananana.. äta godis hela natten

image16 image18 image17

bildvisning..

fressten.. jag tänkte ni ville ha lite bilder från lägret.. :) LOOK!

image13

long time, no hearing. ;)

halloo.. :) Förlåt att jag inte har skrivit på 10 dagar x).. och att ni inte har fått höra om mitt "underbara" liv med "spännande" händelser.
En sak som har hänt är att jag har varit på lägerskola med min klass.. ^^ Det var hemskt men rätt så kul ändå.. :) FAST jag ramla fan i vattnet TVÅ gånger :'( .. Varmt i vattnet men kaaallt när man kom upp. Men som tur va var jag inte den ända som ramla i. Det var as många. :) ORKA BERÄTTA MER! komentera om ni vill veta mer X)

feeling bad!

shet, fan va mycket tacos jag åt! mår helvetes dåligt! men det är fyfan as gott! älskar det!
KOllar på talang nu.. Peppe Engs tand såg skabbig ut ibörjan. Helt svart. :S Weard! Snus kanske. Hon utländska pianospelaren spelar FIINT! <3 Fast det var bättre första gången.. Men helt underbart ändå.

BYE FRÅN TACOSÄTAREN! <3


image12

åka snart.

Shoo bre.. Ska åka till mamma snart.. Skasova där och imorgon ska jag vara med emma och bada och KANSKE åka till topshop och köpa dom snyggaste solglasögonen i hela världen. Med HJÄRTAN <3 Dom är NAJSIGA! Hos mamma ska vi äta tacos ^^. Kommer bli fet av allt ätande. Kan äta as mycket tacos. Nån som vill utmana mig på tacosätning säg bara till! ;D Men ska packa min superbigga väska nu som jag inte ens kommer kunna bära!

KÖSSAR! < 3



Pimp my ride. suck..

hata pimpmyride!!!!! Det är så töntigt. Dom är överdrivna och fuula. Sitter å kollar på det nu.. Trååkajt.! Finns inget annat bra på teve. Eller??
Jag är bättre! PIMPMYLAMPA! Ska lägga ut en bild i bloggen på den någon gång! So.. KeepReeding! ;D

PÖSSAR&KÖSSAR!

söt.

OMG!  FIN!  VILL HA!   


image9

BLIVANDE MILJÖMINISTERN TALAR UT!


don´t trash our planet
green is beuteful

mat.

Håller på och skriver atdagbok. Mat är fan jobbit. Livet handlar fan bara om mat och KÄRLEK! Men man måste man tänka på heela tiden! Jobbit. Vill kunna äta vad som helst och vara smal. :) Men inmydreams!


image8

dagens dag.

Johan Ruhd velar! Jag får fan aldrig redovisa NO:n! Orkar fan inte vänta mer. Men nu ska jag testa tandborstar om någon har något bra förslag så skriiv! :) Jag gick till swedbank och växla in små pengar. 839 kr!!!!!! RIK! Fast det va pappas men jag fick 200 om jag växla in dom år han.. Killen i kassan va.. SS! :) Snäll&Söt. Jag fick växla in pengar även fast jag inte är kund på swedbank utan på NORDEA! (Y) Han gav mig en extra krona. :) Jag fick 840 istället för 839.. :D Sen va jag ute! SOOLIGT! (#) Nu har jag fina bilder till bloggen. ;)


image7

nice. <3

coola ord.

Shooo, Nu ska ni få lära känna mig in real life vata vad jag gör och lite annnat shit. <--- kolla ordvalet.. Jag är COOL!  ;)
Men ett till ord som är COOOLT! Är ordet "GIBBA". Gissa vem som säger det? :O Min kusin. Det är fan också lite cooit.                                                           
                                                                                 


Elin listar
dagenslistämne
COOLA ORD
  • LOL
  • shit
  • gibba
  • shoo
  • bre
  • hänisch
  • liksoom
  • typ
  • bah
  • yo
  • elin
  • fläsk
  • schteka
  • coolt

haha, meera ord sökes. SKRIIIV! (A)


kompis vill ha och jag ska låna.

Min kompis vill ha en tröja som passar mig i stilen. This is what it looks like..

image5
HON tycker den är fin. JAG ska bli miljöminister. VEM ska ha den?

Kommit igång. :)




haaj, nu har jag fått lite koll på allt men försöker fortfarande. :) Får se hur det går.


image2  KÖSS.

första inlägget.

Halloo, detta är min nya blogg. Försöker få koll på allt. :) wishmegoodluck

XOXO. elin


RSS 2.0